האופק של וובינר הנשים עם ד”ר תמי נלסון

במסגרת שיתוף פעולה עם ד”ר טמי נלסון, סופרת הספר “הנאמנות החדשה”, אנהל שיחה במפגש וובינר מיוחד שמדון בנושא עתיד הנישואים והקשר בין מגדר לתפקידים בתחום הזוגיות והאהבה. המפגש יעסוק בנושאים חשובים ומרכזיים כמו תפקיד הנשים בחברה ובמערכת הזוגיות, השיח סביב המיניות הנשית, קונספטי נאמנות ומונוגמיה, הצורך בשיח חדש על תעוזה מינית והבנת הקונפליקטים בין תפיסות עתיקות למודרניות, וכן יחסי שוויון מגדרי והשלכותיהם על נושאים כמו היגיינה רגשית, שימור הקשר, והגדרת הגבולות במערכת זוגית מודרנית.

הוובינר ייערך ביום רביעי, בתאריך ה-2 במאי, בשעה 12 בצהריים. זהו הזדמנות ללמוד, לדון ולחקור את ההשפעות והעתיד של תפקיד הנשים בחברה המודרנית, ואת הדרכים בהן נשים יכולות לבטא את תבלינן המיניות והחושניות באופן חופשי, תוך שמירה על שוויון וכבוד הדדי. נעסוק בשאלות כמו: כיצד מושפעת המיניות הנשית מתרבות והחברה, כיצד ניתן לשבור מחסומים ולכונן מערכות יחסים פתוחות ומוסכמות, ואיך משקף העתיד את הציפיות והערכים המשתנים בחברה הרחבה.

המפגש מתאים לכל מי שמתעניין בנושאים של מגדר, מיניות, זוגיות, והקשרים בין חברתי ליצרי. ההשקה של תובנות חדשות ומודרניות תאפשר למשתתפים לחשוב מחדש על ההגדרות המסורתיות של נאמנות, על הפוטנציאל לשחרור מיני, ועל ההשלכות החברתיות של שינויים אלו. ההרשמה לווובינר זמינה אונליין כבר עכשיו, וזו הזדמנות לראשונה להשתתף בדיון מעמיק ומחכּים בנושאים שמעסיקים את החברה המודרנית בכל הקהלים והגילאים.