רשתות הסעדה, מסעדות ובתי קפה פועלים בשוק תחרותי ביותר, עם עלויות כוח אדם גבוהות ומתח רווחים נמוך ביותר שמכבידים יחדיו הן על רמת הרווחיות והן על נאמנות הלקוחות. האתגרים שניצבים בפניהן כוללים את הצורך לבצע אסטרטגיית תמחור אחידה ותחרותית, להעניק תמריצים לספקים על מנת לשמר ולשפר את מתח הרווחים, להפחית עלויות כוח אדם ולשדרג את מיצוב המותג. אם לא די בכך, עליהן להסתמך בדרך כלל על הזנת נתונים ידנית ורגישה לטעויות אשר עלולות להתגלות כיקרות בעודן נוגסות אף יותר ברווחיות ובאמון הצרכנים.
מערכת ניהול רשתות ההסעדה, המסעדות ובתי הקפה של ריטליקס מספקת יכולות לניהול מרוכז של פריטים, מחירים ומלאים. היא מסייעת בשיפור קבלת ההחלטות, דיוק התמחור, בקרת מתח הרווחים וניהול מגווני המוצרים בכל רחבי הרשת, ותורמת באופן משמעותי להגדלת הרווחיות. יכולותיה העיקריות כוללות הגדרה, ניהול ובקרה של תמחור מבוסס כללים כפונקציה של אחוזי רווחיות ועלויות, כמו גם לפי שיעורי רווח גולמיים רצויים. פונקציות ייעודיות לקונים תכופים מאפשרות לאנשי הנהלה לתמוך בתכניות נאמנות באמצעות מגוון רחב של מבצעים מיוחדים.
תועלות עיקריות